Projects

Narraweena Project

Narraweena Project

This knock down rebuild of a quintessential coastal home was an absolute dream to work on. Designed by the team at Studio Haptic, no detail was left unturned when executing the design and build of this superior home. Articulated over two levels, the home was...

Bilgola Project

Bilgola Project

When our clients originally asked us to complete a new carport and sandstone fence to this home we wanted to ensure that the design was well considered and proportioned and that the detailing matched the original house so that it gave you the sense that the structure...

Newport Project

Newport Project

We recently completed this studio for our clients to use as a home office or place for guests to stay. Built over the existing double garage, it is a neat solution for an otherwise unused space, that ties in perfectly with the main house. "Our...

Bayview Project

Bayview Project

We undertook a large scale alteration and second storey addition to this family home nestled amongst the trees in Bayview. The client opted for a contemporary design in a striking monochrome colour palette which looks stunning when positioned against the lush,...

Palm Beach Project

Palm Beach Project

The brief was to turn this existing four bedroom, three bathroom 1960’s bungalow style home into a luxury five bedroom, six bathroom weekend retreat that had multiple living and entertaining areas suitable for multi-generational use and entertaining family and...

Avalon Project

Avalon Project

We undertook a complete internal renovation of a four bedroom cottage where the brief was to create a functional living space with a lux beach house feel. This was achieved through customised joinery in every room, the use of skylights and additional windows to...

Church Point Project

Church Point Project

We undertook an extensive alteration to an existing 1960’s, two storey beachcomber property at Church Point. The house’s structural configuration was designed to increase space on the lower level, making it more functional for this family home. Moving upstairs, the...