Bilgola Project

When our clients originally asked us to complete a new carport and sandstone fence to this home we wanted to ensure that the design was well considered and proportioned and that the detailing matched the original house so that it gave you the sense that the structure had always been there. This house, located on Bilgola beach was originally the caretakers cottage and although it has been restored and renovated over the years, it is considered iconic to the locals that reside in the area. It was imperative that every detail matched the main house. To achieve this, we matched the front of the carport to the front façade of the house and lined the underside of the carport with Hardie-groove lining. This job was all about the finer details and we absolutely love the end result.

Customconstruction Palm Beach Project Customconstruction Palm Beach Project
Customconstruction Palm Beach Project Customconstruction Palm Beach Project

Newport Project

We recently completed this studio for our clients to use as a home office or place for guests to stay. Built over the existing double garage, it is a neat solution for an otherwise unused space, that ties in perfectly with the main house. Our...

Bayview Project

We undertook a large scale alteration and second storey addition to this family home nestled amongst the trees in Bayview. The client opted for a contemporary design in a striking monochrome colour palette which looks stunning when positioned against the lush,...

Palm Beach Project

The brief was to turn this existing four bedroom, three bathroom 1960’s bungalow style home into a luxury five bedroom, six bathroom weekend retreat that had multiple living and entertaining areas suitable for multi-generational use and entertaining family and...

Avalon Project

We undertook a complete internal renovation of a four bedroom cottage where the brief was to create a functional living space with a lux beach house feel. This was achieved through customised joinery in every room, the use of skylights and additional windows to...

Church Point Project

We undertook an extensive alteration to an existing 1960’s, two storey beachcomber property at Church Point. The house’s structural configuration was designed to increase space on the lower level, making it more functional for this family home. Moving upstairs, the...